Yanmar155d

Post your questions or problems you are haviing with your Yanmar tractor here.

Moderator: Aaron

Mjm
Volunteer Poster
Posts: 4
Joined: Wed Jun 03, 2020 3:25 pm

Yanmar155d

Postby Mjm » Wed Jun 03, 2020 4:38 pm

changing gear oil today and noticed alot of play in left wheel .is this normal if not is there a way to make and adjustment

Thanks

Aaron
Site Administrator
Posts: 3256
Joined: Thu Jul 26, 2007 12:39 pm
Location: Iowa Park, TX

Re: Yanmar155d

Postby Aaron » Thu Jun 04, 2020 1:34 pm

Those rear hubs use 2 bolts (#29) to clamp the hub to the hex shaped axle shaft. I would check to be sure they are tight.

1.jpg
1.jpg (88.94 KiB) Viewed 499 times

Mjm
Volunteer Poster
Posts: 4
Joined: Wed Jun 03, 2020 3:25 pm

Re: Yanmar155d

Postby Mjm » Thu Jun 04, 2020 3:12 pm

Thanks
I should have been more clear it's the from wheel . I did order a new woodruff key from you today ,hoping its a easy fix and that the old key sheard off

DATE: 3-Jun-2020
Web #: 166536
Order #: 359233
So far you help me with my Routine maintenance supplies
Michael McDonnell

winston
Volunteer Poster
Posts: 5433
Joined: Mon Feb 01, 2010 7:29 am
Location: North East Texas

Re: Yanmar155d

Postby winston » Thu Jun 04, 2020 5:25 pm

Unplain to an old man just where your front end play is at. Nor what key. Nice parts drawings on this sight to reference depending on your serial number. https://www.hoyetractor.com/CTGY/1554WDINT-UNDER.htm

Mjm
Volunteer Poster
Posts: 4
Joined: Wed Jun 03, 2020 3:25 pm

Re: Yanmar155d

Postby Mjm » Thu Jun 04, 2020 7:29 pm

Sorry Wiston
This old man can figure out how to attach pic or video always say file to large

Mjm
Volunteer Poster
Posts: 4
Joined: Wed Jun 03, 2020 3:25 pm

Re: Yanmar155d

Postby Mjm » Thu Jun 04, 2020 7:47 pm

The play I'm getting is in this control arm
Attachments
20200604_214513.jpg
20200604_214513.jpg (34.29 KiB) Viewed 480 times

winston
Volunteer Poster
Posts: 5433
Joined: Mon Feb 01, 2010 7:29 am
Location: North East Texas

Re: Yanmar155d

Postby winston » Fri Jun 05, 2020 4:46 am

Ok, hoping #41 is the problem.
1300-4WD-EXT.jpg
1300-4WD-EXT.jpg (100.3 KiB) Viewed 471 times


Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guests